Telefoon: 06-43419022
Email:       info@darkoonderhoudsbedrijf.nlDarko Onderhoudsbedrijf V.O.F. | Badkamers

badkamer Een verfrissende verkwikkende douche in de ochtend een ontspannend warm bad in de avond. Een regendouche een pulserende massage douche, de whirlpool, het bubbelbad of een stoomcabine, in de badkamer bent u helemaal privé en dient u helemaal zichzelf te kunnen zijn. Daarom is het van belang indien u een badkamer laat aanleggen deze ruimte precies zo te af te stemmen dat u optimaal aan uzelf kunt toekomen. De keuze van
het sanitair, de betegeling in stijl ,kleur, plaatsing en gebruiksgemak is een persoonlijke invulling van de toekomstige gebruiker(s). Wij helpen u graag wegwijs in badkamerland immers meer en meer systemen en mogelijkheden maken het afwegingsproces er niet makkelijker op. Het vervangen van een bestaande inrichting of een totaal nieuwe indeling met vloer en spiegelverwarming, speciale radiatoren voor de handdoeken, warmte terugwinning uit de afvoer, wenst u en zonnebank of juist een wasmachine op de badkamer te plaatsen of zelfs beide?

Schroomt u niet Darko aan te spreken, ons team van specialisten kunnen voor een aantrekkelijke prijs een voor u optimale combinatie samenstellen zelfs het plaatsen van een meer persoon jacuzzi of buitenbad in de tuin of op het balkon kunnen wij realiseren.

Terug naar binnenwerk