Darko Onderhoudsbedrijf Breda
Telefoon: 06-43419022
Email:       info@darkoonderhoudsbedrijf.nlGeschiedenis van Darko Onderhoudsbedrijf V.O.F.

Reeds vele jaren is Darko Onderhoudsbedrijf Breda een begrip, in eerste instantie alleen in de baronie van Breda en binnen Polen, maar reeds in een vroeg stadium, dat naar aanleiding van de vele verzoeken, zijn onze activiteiten en is onze service radius uitgebreid zodat we landelijke dekking kunnen bieden. Het kon ook niet uitblijven dat vakmensen in de bouw met gemiddeld zo'n zeventien jaar ervaring overal gevraagd zouden worden.

De oprichter van Darko, die nog regelmatig in Breda op de bouwplaats te vinden is, begon enkele decennia geleden als eenmanszaak met aanleg en montage van elektrische installaties. Door zijn fijnzinnige en toegewijde werkmethodes aangaande renevatie en bouw ontstond al snel, naast het elektrainstallatiewerk, ook vraag naar de mogelijkheid ook andere leidingnetwerken aan te leggen. Dankzij zijn Poolse herkomst, kennis van de taal en contacten aldaar kon de heer Socala beschikken over de top vaklieden uit dat land. Een loodgieter en gasfiter werd daarom aan het team toegevoegd, waardoor er ook service inzake onderhoud, reparatie en aanleg van Cv installaties geboden kon worden. Het plaatsen van keukens en badkamers en het leveren van sanitair werd na enige tijd eveneens in het programma opgenomen.

Nu vele geslaagde projecten verder beschikt Darko over uitgebreid team van eigen vakmensen en een landelijk netwerk van gecertificeerde ZZP-ers die alles op renovatie en bouwgebied kunnen realiseren. Metselwerk binnen en buiten inclusief funderingsaanleg. Stuc en pleisterwerk, renovatie, timmerwerk zoals dakkapellen maar ook lasconstructies behoren tot de mogelijkheid. In samenwerking met technische constructie buro's en architecten kunnen wij alles dat u in uw gedachte heeft ontwerpen en bouwen. Niet alleen woonhuizen maar ook kantoren en bedrijfsgebouwen in de ruimste zin des woords kunnen wij verwezenlijken. Ons eigen team, bestaande uit meer dan tien specialisten, is flexibel en creatief immers in meer dan 50% van alle bouwprojecten is het verstandig gedurende de bouw de bouwplannen te finetunen om een maximaal resultaat te verkrijgen.

Stuurt een email of bel voor nadere informatie en een vrijblijvende offerte. Wij dragen zorg voor een goede en duurzame constructie, bouwen op energie- en milieuvriendelijk wijze en garanderen een tijdige oplevering van onze projecten. Wij leveren ouderwetse vakwerk in combinatie met nieuwe technieken voor zeer concurerende prijzen.